به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، فرهاد اسماعیلی در حاشیه بازدید از فرایند بازگشایی مدارس شیراز در ۲۷ اردیبهشت ماه با اشاره به برگزاری امتحانات پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی، گفت: طراحی سوالات امتحانات پایه دوازدهم به صورت نهایی و سراسری است اما پایه نهم به صورت مدرسهای و برای هدایت تحصیلی است.
وی، اضافه کرد: در حادثه همه گیری ویروس کرونا، معلمان به صورت خودجوش و خلاقانه از هر ابزاری برای آموزش دانش آموزان بهره بردند و نگذاشتند آموزش تعطیل شود هر چند هیچ چیز جای آموزش حضوری را نمیگیرد اما در بحرانها به حداقلها بسنده میکنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس به راه اندازی شبکه آموزشی دانش آموزان «شاد» اشاره کرد و گفت: این شبکه صرفاً برای مسئله بحران کرونا طراحی نشده بلکه بستری است برای ارائه فعالیتهای آموزشی و پرورشی که حتی در زمان بازگشایی مدارس هم به عنوان ابزاری برای استفاده معلم در امور آموزشی مورد استفاده قرار میگیرد.
۸۳۰ نقطه استان از اینترنت بی بهره است
اسماعیلی با اشاره به کمبود زیرساختها و بروز مشکلاتی در زمینه برگزاری کلاس درس به صورت مجازی در همه استان، گفت: بر اساس بررسیهای کارشناسی در این زمینه، ۸۳۰ نقطه استان از اینترنت بی بهره است، ۵۰۰ نقطه در استان دسترسی به آنتن تلویزیون ندارند و ۲۰۰ نقطه نیز رادیو ندارند، بنابر این وزارت آموزش و پرورش و ستاد ملی کرونا تصمیم به بازگشایی مدارس برای رفع اشکال کردند در حالی که پیش از این نیز معلمان ما به صورت خودجوش با حضور در مناطق محروم به برگزاری کلاسهای حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی در فضای باز کردند.
اسماعیلی با اشاره به برگزاری امتحانات پایه نهم و دوازدهم به صورت حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی، تصریح کرد: طراحی سوالات امتحانات پایه دوازدهم به صورت نهایی و سراسری است اما پایه نهم به صورت مدرسهای و برای هدایت تحصیلی است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه امتحانات پایه دوازدهم از ۱۷ خردادماه آغاز میشود، گفت: امتحانات متقاضیان تغییر رشته، داوطلبان آزاد، بزرگسالان و از راه دور نیز به صورت حضوری برگزار میشود.
وی گفت: در امتحانات نهایی فقط پاسخگویی به ۸۰ درصد از محتوای کتاب که تا اسفند ماه به صورت حضوری تدریس شده ملاک ارزیابی است و پاسخگویی به سوالاتی که از ۲۰ درصد بقیه محتوای کتاب که به صورت مجازی تدریس شده اختیاری و کمکی است.
تصمیم گیری در خصوص ادامه فعالیت مدارس به عهده شورای مدرسه است
مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: به منظور اینکه هیچکدام از دانش آموزان به طور کامل از آموزش محروم نشوند تصمیم بر آن شد که مدارس از ۲۷ اردیبهشت ماه به مدت یک هفته با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی باز شود و تصمیم گیری در خصوص ادامه فعالیت مدارس در هر مدرسه به عهده شورای مدرسه است.
وی افزود: کادر آموزشی در مدارس حضور دارند اما برای حضور دانش آموزان اجبار و الزامی نیست و مدارس در راستای رفع اشکالات و پرسشهای درسی آغاز به فعالیت میکنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزشوپرورش فارس نیز گفت: شرایط برای برگزاری کلاسهای آموزشی با رعایت پروتکلهای بهداشتی آماده است.
محمد فیاض پور افزود: با توجه به حجم کم مراجعات دانش آموزان در اولین روز بازگشایی مدارس برای باز آموزی دروس، برداشت ما این است که با آموزش مجازی فرآیند آموزش به خوبی انجام شده و به نتیجه گیری و ارزشیابیهای لازم خواهد رسید.
وی گفت: در حوزه آموزش ابتدایی آزمون کتبی و حضوری نداریم و ارزشیابی در این دوره تحصیلی فرایندی کیفی، توصیفی دارد و بر اساس گزارشات معلم در طول سال انجام میشود.
نظر شما